DMU Race Day 22. April 2017 kl11.00-15.00

 ÅBENT HUS HOS Hedelands Motorklub

 

Kom og prøv en sjov sport med masser af fart, spænding, fællesskab og action.
Hedelands Motorklub afholder åbent hus (også kaldet DMU Race Day)
den 22. april 2017kl. 11.00 på motocrossbanen ved Roskilde (Abildgårdsvej 15. 4000 Roskilde).
Klubben stiller cykel, udstyr og instruktion til rådighed.

Vi har maskiner fra 50cc til 110cc (laveffekt)

 

Hedelands Motorklub har i mange år haft motocrossbanen ved Roskilde, som i dag benyttes til DM-løb og træning for de 120 medlemmer. Medlemmerne i Hedelands Motorklub kommer fra hele kommunen, og kørerne er typisk mellem 4 og 60 år. Klubben håber med sin åbent hus-aktivitet at trække endnu flere kørere til, således at klubben på sigt bliver en af de dominerende klubber i det regionale område.

 

Den 22. April 2017 køreres der samtidige klubmesterskab for klubbens medlemmer, så der er rig mulighed for at se masser af spændende motocross.

 

”I Hedelands Motorklub har vi plads til både bredde- og elitekørere – og det sociale klubliv er i højsædet. En typisk træningsdag involverer klubbens medlemmer og deres forældre. Vi er meget stolte over vores aktive klubmiljø, og vil gerne gøre så mange som muligt opmærksomme på vores spændende sport.”

 

For yderligere oplysninger om DMU Race Day og aktiviteterne på dagen se følgende hjemmeside:

 

www.dmu-raceday.dk

www.mxhedeland.dk

 

 

FAKTA:

Dansk motocross har ca. 3.500 aktive kørere, og der er klubber fordelt jævnt over hele landet. Sporten går mange år tilbage, og dansk motocross har stolte traditioner med mange veldrevne klubber.