Skovgaard nr. 2 på Svensk grund i 2015

Nikolaj Skovgaard har igen i år kørt en flot sæson i den Svenske serie.N_Skovgaard002

Nikolaj kørte i år for sin venskabsklub Bøgerslund, som i øvrigt er en af Sveriges helt store klubber. Det hele begyndte egentlig for ca. 3-4 år siden, der kørte jeg for et andet dansk team, som også havde en del aktiviteter i Sverige.

Jeg blev kontaktet af en svensk privat person, som gerne ville have, at jeg kørte for ham. Siden har det udviklet sig, og andre klubber har efterfølgende fået øje på mig, og det er jeg selvfølgelig stolt over.

Serien består af 12 afdelinger fordelt i midt og syd Sverige. Der er 10 klubber, som konkurrerer i 4 divisioner. Jeg har kvallet i top 10 til alle division 1 løb ”The Tough Guys”.

Nikolaj fortæller: Det er nogle hårde drenge i division 1, der er et par af de ”gamle” MX1 kørere, som rigtig gir den gas på de svenske baner. Vi skifter typisk bane fra lørdag til søndag, så underlag og bane type forandres og det giver selvfølgelig nogle fede udfordringer for mig som MX2 kørere, men jeg har leveret varen. Jeg er den, som har kørt flest point ind til klubben i år og har været god til at omstille mig og har igen kørt alle mine løb stabilt. Jeg har haft en super sæson i 2015, og er meget tilfreds med mine resultater på min ”orange” KTM. Vores Bøgerslunds hold slutter samlet på en flot 2.plads efter Visefjärda.

Nu skal jeg videre til Holland og køre ONK, det er det jeg kan lide og vi har nogle super racing oplevelse i familien. Der bliver altid delt ud af de mange oplevelser, som vi har haft med motorsport i 4 årtier. Min gamle farfar ringer tit og spørger om, hvordan det er gået, han følger sku’ godt med hihi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.