Oscar Brix #188 – Det har været et helt fantastisk år …

I år har jeg kørt 22 løb, og hvor 17 af dem har jeg placeret mig i top 3.Crosscar 4

 

Nu er løbssæsonen slut og det var også mit sidste år som micro-kører. Det har været et helt fantastisk år, og der har været den fedeste stemning, både på banen og udenfor banen i “lejren”. Sporten motocross er jeg total bidt af og alle min cross-venner betyder rigtig meget for mig. Der er en kanon stemning mellem os kører til trods for, at når hjelmen er taget på og vi holder bag startbommen, er vi hinandens største konkurrenter.

 

I år har jeg kørt 22 løb, og hvor 17 af dem har jeg placeret mig i top 3. Jeg lå til at skulle vinde regionsmesterskabet i micro, men desværre ”valgte” crosseren at gå i stykker i allersidste heat, så det kostede mig 1. pladsen i mesterskabet, men det blev til sølv trods alt. I DM i micro blev det til bronze, så jeg kan kun sige, at jeg er super tilfreds, med det jeg har leveret og præsteret.

 

Jeg vil gerne sige tak til alle dem, som igennem hele sæsonen har hjulpet mig på den ene eller anden måde. Tak til GG-Teknik og min teamchef Thomas Kongshøj for den kæmpe støtte hele året igennem. Endnu engang skal der lyde et stort tak til Martin Henriksen og MA-engines, som hjalp mig med reparation af motoren, noget som jeg sent vil glemme.

 

Tak til Emil Larsen og MX Hedeland for kanon gode talenttræninger.2U3A9361

 

Et kæmpe tak til min onkel Michael, Klaus Rasmussen og de andre fotografer som hver gang er på “pletten”, og får taget de fedeste billeder af alle os crosskører.

 

Den største TAK skal gives til mine forældre, for at de gør det muligt for mig at køre cross, og ikke mindst til min far, som “fragter” mig rundt til crossbanerne, som efter hver træning og løb, sørger for at min crosser bliver vasket og ordnet, så den er klar igen.., og alt den tid de ofre på, at jeg kan tilbringe rigtig meget af min fritid, der hvor jeg elsker at være allermest, nemlig på crossbanen.

 

Nu ser jeg frem til næste års sæson, som mini-kører…

 

Følg mig på min hjemmeside www.crosscar.dk

Oscar Brix #188

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.