Mathias Tang er i USA…

Mathias Tang er på tur til USA for at træne supercross, og han skal blive bedre til de store tripler.

– Jeg rejste den 23 november til USA sammen med min far, for at træne supercross på Millsaps Training Facility, så jeg kan blive bedre til specielt vuptier og forhåbentlig blive lidt mere modig til at springe de store tripler, siger Mathias fra USA.

– Vi skal være her i 2 uger og Ind til videre, er det rigtig god træning. Jeg træner med nogle af de hårde drenge, der skal køre AMA supercross lige om lidt, fortæller Mathias der er i gode hænder.

– Det er en rigtig dygtig træner, der ved, hvad han snakker om og fortæller direkte, hvad der er noget lort, og hvad der er godt. Jeg synes det er rigtig fedt, samtidig er han en hård træner, der presser på og går meget langt ned i detaljer og står med stopur og tager tid på de enkelte sektioner for at se, hvad der går hurtigst.

– Vi havde desværre lejet en helt ny Yamaha, før jeg fik aftalen i hus med RMC og C. Reinhardt på suzuki, som jeg skal køre for næste år, slutter Mathias der stadig arbejder hårdt for succes.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.