Skal vi være din klub i 2020

———————————————————————————

MX Hedelands visioner for 2020 er at være tæt på vores aktive køre og familie medlemmer lige fra Micro til Maxi.

Træninger:

Micro:

Her har vi lavet et samarbejde med 2 andre klubber i nærområdet så den daglige træning kan blive sjovere hvis man ønsker at prøve andre baner.

Over året vil vi lave træninger hvor der vil være en klubtræner til stede på dagen, der vil blive afviklet 2-3 trænings weekender fra fredag til søndag.

I Maj og juni måned vil der i lige uger om Tirsdagen blive holdt trænings samlinger med træner hvor der kan arbejdes med køre teknik og maskin snak. Disse træninger er for nye og køre som har kørt nogle år.

Mini & Maxi:

HM vil gøre alt for at banen står klar til træning på de dage der er åben, der vil ligeledes blive lavet trænings samlinger over foråret hvor der på udvalgte dage bliver indbudt til spec.

Mini & Maxi C. Klasserne vil der over foråret blive afviklet 2-3 træninger med træner så den enkelte køre kan få trimmet sine køre færdigheder.

Mini B. Klasserne vil der over foråret blive afviklet 1-2 træninger med træner så den enkelte køre kan få trimmet sine køre færdigheder. Det gøres alt efter hvor mange Mini B køre der er i klubben, det kan også være at de sættes sammen med Maxi B/A gruppen 1-2 gange.

Maxi B & A. Her vil også blive lavet 2-3 samlinger i foråret hvor der vil være fokus på den enkelte køre på dagen, så der kan trimmes køre stil og færdigheder på dagen, denne træning vil være med en træner som kommer ude fra.

Til de nævnte træninger vil der være bruger betaling på dagen.

Hedelands Motorklub har i over 30 år væres en klub som har løftet mange typer af MX Løb gennem af årene, lige fra Micro – SM – DM B og A løbet, samt et stort internationale løb som EM for Mini 65 & 85cc. I 2013 der var en positiv oplevelse for klubben.

HM MX vil i 2020 afvikle 3 typer løb.

Micro: Yamaha Kids Cup.

Maxi: DM OB

Maxi: A DM som er et stort publikum’s løb.

Hvad koster det så at være en del af denne aktive Motorklub:

Her i Hedelands Motorklub syntes vi at have fået bygget en attraktiv pakke løsning op til vores Gamle og nye medlemmer som vi håber de vil syntes om.

Det er også lavet sådan at man selv kan vælge hvor meget man vil være med.

Medlemskab for 2020 i HM Koster 850,-kr. ens for alle MX’er.

Indmeldelse efter d. 1/8 er det halv pris.

Der er 15 service timer som hvert aktiv medlem i klubben skal afvikle, dette kan gøres ved at hjælp til løb eller møde op til de arbejdsdage der bliver afviklet over året. Tager man en hjælper med på disse dage er ens service timer hurtigt hjemme.

Micro: Træningskort for 2020 koster 500,-kr. ( Micro banen )

Junior & Maxi: Træningskort for 2020 koster 1000,-kr. ( Maxi banen )

Hvis man samlet giver 20 arbejdstimer ( 15 timer +5 timer) i 2020 vil man i 2021 kunne købe træningskortet til halv pris hvis man fortsat er medlem af klubben.

Hvis man ikke ønsker et Træningskort kan man betale pr. gang man møder op til en spec. Pris.

Som medlem af HM MX. Vil prisen for træning på Maxi banen være 100,-kr og på Micro banen 50,-kr.

KM:

For Mini & Maxi vil der blive afviklet 3-4 Klubmesterskabs løb som koster 100,-kr. pr. løb man deltager i. Den samlede vinder vil blive hylder til finale løbet.

For Micro vil også afvikle 3-4 klubmesterskabs løb som vil blive afviklet sammen med de 2 samarbejdsklubber så der på dagen vil være lidt flere køre at køre sammen med. Stævnet vil bliver afviklet hvor hver klub tæller hver for sig men man køre sammen i fælles klasse. Det koster 100,-kr. pr. Stævne man deltager i.

Vi glæder os til at se dig i klubben i 2020

Vi vil gøre alt for at du kan få et godt år i MX Hedeland.

Du kan oprette dig som medlem på http://klubmedlemskab.dmusport.dk/?clubID=49

Med Venlig Hilsen Bestyrelsen.

Godt nytår til jer alle.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.