Sidste nyt fra DMU

Kære MX-klubber

På vegne af SK Motocross:

I øjeblikket er det en stor del af ens nyhedsstrøm, der handler om Coronavirus, og det gør denne mail også.

For en måneds tid siden troede vi, at det ville blive regnmængden, der udfordrede os dette forår. Det blev så ikke det eneste…

Vi vil gerne rose alle jer klubber for at stå fast på at holde lukket i disse dage. Det er ikke sjovt, og vi glæder os alle til, at det er overstået – men forhåbentlig varer det ikke så længe, hvis vi alle følger anbefalingerne.

Vi følger regeringens og DIFs retningslinjer, og følger udviklingen tæt. Denne er bestemmende for, hvornår vores sæson kan komme i gang.

Når vi får lov at åbne for træning igen, skal der gå minimum 2-3 uger, før vi kan afholde løb. Kørerne skal have tid til at træne inden løbene, ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt.

Lige nu håber vi på, at tingene begynder at åbne op igen efter Påske, og at vi derfor vil kunne køre løb fra begyndelsen af maj. Men vi kan ikke vide det, og det kan risikere at blive udsat yderligere, hvis nedlukningen fortsætter længere end til d. 13. april.

Vi afventer en kommende udmelding fra regeringen, og tager stilling ud fra det. Så snart vi kan, melder vi information ud til jer.

Lige nu må vi væbne os med tålmodighed, og bede vores kørere om at holde sig hjemme, hvor de i øvrigt kan bruge tiden på at gøre maskinen klar til, at de forhåbentlig snart kan komme ud at køre.

Det er et fælles ansvar, at vi kommer godt igennem denne ekstraordinære situation, og det vil vi gerne kvittere for, at I bakker op om.

Vi glæder os til, at vi ses igen ude på banerne.

De bedste hilsner
SK Motocross

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.