Meddelelse til alle på MXHedeland

Meddelelse til alle kørere og øvrige personer på matriklen, uanset hvorfra man kommer

Ved Motocross indskrivning accepterer du at deltage i at få besat flagposter.

Det er nødvendigt for at sikre at vi alle kommer hele hjem fra træning.Når posterne 2, 4 & 7 er besat kan trænings pass startes, og du er hverken som kører eller øvrige personer der befinder sig på området, ikke undtaget fra at tage en flag post.

Træningsledere har igennem et stykke tid konstateret at der kan være individer som ikke rigtigt kan finde op til flagposterne, vi er naturligtvis kede af det hvis vi er årsag til at man skal overdrive kædesmøring, gemme sig i bilen i fustration over ikke at ville spørge om vej, eller rende hvileløst rundt når man ikke selv kører, så for at gøre det enkelt har vi lavet et kort, som viser hvad der ligger hvor på Hedeland.

Vi har tidligere år haft svært ved at finde frivillige træningsledere, og der nævnes som en af årsagerne at man hvert 20. minut skal bruge energi på at få flagposter besat, så i 2021 håber vi ALLE, inklusive dig, vil hjælpe os med at gøre det til en fed tjans at være træningsleder, samt sikkert at kører ved uopfordret at sikre at posterne 2, 4 & 7 konstant er besat. Klik for at gå til kortet.

<iframe src="https://www.google.com/maps/d/u/0/embed?mid=1ZD5rQPAWnJP5mgoxb_WH8G26p4M" width="640" height="480"></iframe>

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.