Mikkel Brade, Svensk junior mester

Mikkel Brade kæmpede i weekenden for titlen som Svensk Junior Mester.

Foto: DMU

Foto: DMU

Finalen i Svensk Mesterskab blev afviklet i Partille i den denne weekend.
Mikkel Brade har gennem hele sæsonen kæmpet en hård kamp om titlen som Svensk Junior mester.
Mesterskabet afvikles over 6 afdelinger, og har bragt på store udfordringer for Mikkel.
Når man er født i et land uden en eneste klippe, kræver det mange træningsture til Sverige, for at blive fortrolig med klippe underlaget, og de høje kanter som sektionerne er fyldt med, men når Mikkel er træningsnarkoman, og Tommy elsker at kører lange ture i sin Vito er det et perfekt set up far og søn har.

Mikkels nærmeste konkurrent var en ung fyr som hedder Alexander Larrson, Mikkel og Alexander har skiftevis vundet gennem sæsonen. Alexander har en rigtig dygtig minder, som er tidligere elitekører i Sverige, så de har rigtig gode forudsætninger til løbene.

Til sidst var det Mikkel der løb med sejren.

Tillykke med mesterskabet.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.