Husk Licenskort ved træning

Vi introducere nu et indskrivningssystem hvor du scanner kort og selv indtaster 2 oplysninger. Første gang du bruger systemet skal du vælge maskine og bane, herefter skal du kun rette hvis noget ændre sig. Vi krydser fingre for at vi kommer i luften uden tekniske problemer, men det er nyt for alle så udvis overbærenhed og hjælpsomhed hvis noget driller. Meningen er selvfølgeligt at vi alle kommer på banen og i flagposthusene uden unødig ventetid. Hvis du har træningskort er det registreret i systemet, ellers skal du betale til træningslederen. Medbring altid gyldigt licenskort ved træning. Hvis du har flere linenser er det altid den DMU sidst har udstedt, som skal anvendes, så tak alle kort med til du ved hvilket der virker.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.