Info til Motocross medlemmer

For Alle Motocross medlemmer

DU skal selv holde øje med hvornår der er arbejdsdage, så du inden årets udgang når at afvikle dine arbejdstimer (minimum er 15 timer pr. kører pr år) vi vil langt hellere have din hjælp end at skulle sende regninger på manglende timer ved udgangen af året.
Arbejdsdage og løbsdage kan ses af mails, facebook opslag , hjemmeside opslag, samt kalenderen så der er mulighed for at planlægge din indsats i god tid eller springe til med kort varsel.
Alle løb kræver flagposter og der vil i ugen op til løb blive afholdt arbejdsdage.

5/5 kl 17 Stensamling på Maxibanen

Der er blevet kørt med harve på maxibanen for at løsne jorden og er kommet en masse sten frem som vi gerne vil have væk nu hvor de er løse, derfor beder vi om at du, som medlem kommer til stensamling 5/5 kl 17.
Vi slutter af med en gang pølser fra grillen på terrassen.

7/5 er der DMU ATK Mini/Maxi C,
Sidste frist for tilmelding til DMU ATK Mini/Maxi Cup er 5/5.

8/5 DMU Mini/Maxi C Cup + DM Sidevogn Open

Vi havde håbet at medlemmerne kunne bemande flagposter til løbet, men har desværre måtte se os nødsaget til supllere medlemmer, som flagposter, med udenbyskørere der mod gratis træning hjælper til, for at kunne holde løbet.
Sidste frist for tilmelding til DMU Mini/Maxi C Cup samt DM Sidevogn Open er 6/5Hjælpere ved løbet skal møde kl 8:00 til morgenmad samt instruktion.

14/5 MX klubmesterskab 2022 2. afdelingHvis du har kørt 1. afdeling 14 April har vi dine data og du skal bare dukke op og betale 100kr på dagen for at være med.Hvis du ikke har kørt tidligere afdeling, bedes du melde dig til på https://forms.gle/vMp51cRgzu2QUeN67 senest 13/5
Indskrivning / betaling på løbsdagen kl 9:00-9:30, alle hjælper med flagposter.Efter kørsel er der en let anretning på terrasen, vi håber på en god gang hygge.

18/6 DM Classic

Vi søger flagposter & Hjælpere, skriv dig venligst på de sedler, som er ophængt i kantinen i god tid.

Lidt til eftertænksomheden
For at motocross kan overleve som sport i danske foreninger er det vigtigt at alle i videst muligt omfang yder en indsats som frivillige, vi håber at DU vil være med til at give dig selv til sporten, også gerne ud over det antal timer som du som medlem har forpligtet dig til at yde.
Sammen kan vi mest.

Næste Klubtræning
Er endnu ikke fastlagt, men vi arbejder på at finde en dato, og melder ud når vi har mere.

Mvh Bestyrelsen Hedelands Motorklub

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.