Mangel på Træningsledere => Lukket bane

Kære MX medlemmer (& øvrige brugere)

En bøn fra Formanden Kenneth Balthervin

Kom nu ind i kampen gutter og gudinder. Vi er nogle der arbejder frivilligt og helt ulønnet for at i kan køre. Tag lige en lille bitte del af kagen. Hvis alle medlemmer bidrog ville det kun være en enkelt TL post om året. Er du ikke allerede træningsleder holdes der kursus i klubben på torsdag d. 15 Juni og det er helt gratis.

_______________________________________________________________________

Hedelands Motorklub er ikke en forening, som 100% er drevet af egne medlemmer, vi har alvorlige udfordringer med at finde træningsledere nok til at kunne holde banen åben onsdage og lørdage, men kunne, hvis der var træningsledere nok, faktisk holde endnu flere åbningsdage inden for vores rammer.

Et hurtigt kig i kalenderen viser at vi har nul træningsledere resten af året, og ser vi tilbage på starten af året har en meget stor del af træningerne været afholdt af ret få mennesker, de samme mennesker, som i øvrigt også har mange andre opgaver i klubben, der burde have høj prioritet.

Hvis du allerede har en træningsleder licens og har brug for hjælp, så sig til , vi hjælper dig gerne igang.

______________________________________________

Sports Kommissionen har besluttet at klubber skal sikre at alle licens løsere der er fyldt/fylder 18 år i 2023 gennemgår G+TL-kurset.
For klubbens medlemmer samt nærmeste pårørende til medlemmer afholder vi

Træningsleder kursus for medlemmer (samt nærmeste pårørende) Torsdag d. 15. Juni kl 19:00-21:30

Når i har været på kursus har vi brug for hjælp til at få lagt træningsleder poster i kalenderen for resten af 2023 så der kan blive kørt noget cross i stedet for at banen må holde lukket.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.