Motocross træning starter 9/3

Vinteren er slut – Begge Baner har åben Lørdag d. 9/3

Formanden Kenneth Balthervin er træningsledere og byder velkommen i indskrivning ved porten, som åbnes kl 9:30. Du skal selvfølgeligt have en gyldig licens for at køre, så check lige at din licens app virker og har licensen, det er ikke muligt at kontakte DMU på en lørdag.

Bemærk venligst de DMU regler , som i øvrigt gælder på alle DMU baner, fremgår af skiltet på klubhusets gavl, vi henleder opmærksomheden på sætningerne “Kør kun ind og ud af banen på de afmærkede steder” samt “Stop på banen er forbudt” , kort fortalt betyder det på MX Hedeland “Hele sporet skal køres uafbrudt, det er ikke tilladt at lave sektionstræninger”.

P.g.a. vilkår i miljøgodkendelse er det ikke tilladt at øve starter under træning.Eye-Track : kører på 2+4+7+9… hvis der er tekniske problemer skal flagposterne 2+4+7 bemandes før kørsel.Piller du ved Eye-track sikkerhedstyret medfører det erstatningskrav samt bortvisning.Trappen til publikumsområdet kan passeres på eget ansvar, der er løse trin.

Kørere under 18 år skal være i følge med en person over 18 år ved træning, hvis man som forældre skal hente benzin eller andet kan man aftale med en anden over 18 år at de har opsyn med kørere under 18 år, men vi vil ikke acceptere at kørere under 18 år uden følge af en myndig person.

___________________________

Klubben byder 9/3 velkommen til 2024 sæsonen, med Kaffe & Kage, som denne gang er inkluderet i træningsgebyr🍰🧁🍪☕️☕️☕️Køkkenet tilbyder:Flæskesteg sandwich – Frikadelle sandwich – Hjemmelavet Toast – Pomfritter – Kyllingespyd – Frisk Frugt🍏🍐🍌🍇🍉Vi glæder os til at se jer🦋🦋🦋___________________________

For at sikre hurtig indskrivning bedes betaling på https://www.mobilepay.dk/erhverv/betalingslink/betalingslink-svar?phone=40541# , for de der kender beløbet, foretages før man kommer til indskrivning. Du kan hjælpe træningslederen ved at skrive kørernummer i Mobile Pay kommentarfeltet.

Hvis der ikke er bemanding ved porten står der et nummer på træningsleder-telefonen.Fortsæt først ind i ryttergården når der er betalt.

Maxi bane (ikke medlem) : 140kr

Micro bane (ikke medlem): 100kr

Som en lille gestus vil medlemmer af Ballerup Skovlunde Motorklub 9/3 kunne træne gratis på micro banen, man skal stadigt skrive sig ind i skuret ved porten.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.